Wijdevilla’s Assendelft

Weg van de drukte van de stad. Het gevoel van echt buiten zijn. Op een uniek plekje in de polder met zicht op Busch en Dam, worden 25 vrijstaande woningen gebouwd. Modern, maar wel met een nostalgisch tintje.

Het wordt een natuurrijk wijkje met een ruime variatie aan woningtypen. Wijdevilla’s liggen op riante kavels vanaf 365 m2 tot 575 m2, direct aan het water met fraai uitzicht of doorzichten over de natuur van Busch en Dam.
 
Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn energiezuinig. De basiswoning heeft circa 176 m2 gebruiksoppervlakte met 5 slaapkamers en een losse houtenberging en daarnaast zijn er diverse uitbreidingsopties om de voor- zij- achtergevel uit te breiden. Welk woningtype u ook kiest, u kiest voor een woning die ruim is opgezet en voldoende ruimte biedt voor een inrichting naar uw smaak.
In het voorjaar gaan we in verkoop met de 25 vrijstaande Wijdevilla’s. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u aan en u ontvangt via onze nieuwsbrieven alle informatie over de stand van zaken. Tevens houden wij u op de hoogte wanneer de definitieve online start verkoop begint.