Inschrijving geopend!

Het is zover! De inschrijving voor de 25 gewilde vrijstaande Wijdevilla's in Assendelft is geopend. 

Verkoop Wijdevilla's is gestart, schrijf je nu in! 
De website is compleet met alle informatie over dit prachtige project. Via de kavelkaart op het tabblad woningen, de verkoopbrochure en alle downloads kun je een goed beeld krijgen van de woningen, de verkoopprijzen en alle mogelijkheden.

Online inschrijving gestart
Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het project en je voorkeur voor een woning kenbaar te maken. Inschrijven voor een woning kan door het inschrijfformulier in je woonaccount volledig in te vullen. De inschrijftermijn sluit op zondag 27 juni om 23:59 uur.

Toewijzingsprocedure 
Het digitale inschrijfformulier bestaat uit vragen met betrekking tot je NAW-gegevens, jouw financiële situatie en uiteraard jouw definitieve woningvoorkeuren. Nadat je het digitale inschrijfformulier hebt ondertekend stel je jezelf kandidaat voor één van je voorkeurswoningen. We proberen de meest ideale kandidaat per woning te vinden. Wij houden hierbij rekening met de hoogst mogelijke voorkeur en de financiële (on)mogelijkheden.

Het vervolg
De inschrijftermijn eindigt op zondag 27 juni om 23:59 uur. 
Op 28 juni vindt de toewijzing plaats en daarna word je zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Als we een woning aan jou toewijzen, dan nemen we telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak voor een nieuwbouwgesprek. De eerste gesprekken vinden plaats op 1 juli. In het geval we je in eerste instantie geen woning kunnen toewijzen, plaatsen we jouw gegevens op de reservelijst. Hierover informeren we je uiterlijk op woensdag 30 juni per mail.

Heel veel succes!