Start verkoop fase 2

Goed nieuws! Na een succesvolle verkoop van de eerste fase met 25 Wijdevilla’s start vrijdag 12 november de verkoop van 3 nieuwe zeer exclusieve Wijdevilla’s. Deze Wijdevilla’s zijn gunstig gelegen aan het water en aan de buitenrand van het wooneiland met zicht op de Kreekzone.

De vrijstaande woningen zijn bijzonder fraai en stuk voor stuk uniek. Ze variëren in kleur, in opbouw metselwerk en in detaillering, maar samen vormen ze opnieuw een smaakvol ensemble.

Kreekrijk Assendelft
Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft! Gelegen naast Saendelft, maar moderner en ruimer opgezet. Vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. De naam Kreekrijk verwijst naar het landschap van Assendelft. Door de polder tussen Saendelft en Busch en Dam loopt de oude Kreekrug. De Kreekrug staat op de monumentenlijst en bestaat uit een dichtgeslibde kreek met aan beide zijde een oeverwal. In de polder naast Kreekrijk en Saendelft is de Kreekrug zichtbaar als een lichte glooiing in het landschap. De Kreekrug blijft behouden en is ingepast in het ontwerp van Kreekrijk.

Kinderrijk
Verkeersveiligheid en speelvoorzieningen zijn speerpunten in de aanleg van Kreekrijk. Er is ook een basisschool in de wijk zelf. Lopen naar school, wandelen richting de sportvelden, spelen op straat, Kreekrijk wordt een kinderparadijs. Tieners vinden net zo gemakkelijk hun weg naar het middelbaar onderwijs. 

Fase 2: 3 ‘specials’
De laatste 3 woningen zijn bouwnummers 8,9 en 10. Deze villa’s zijn gelegen op het zuidwesten en hebben een prachtige royale tuin waar je de hele dag volop kan genieten, van het kopje koffie in de ochtend, tot de BBQ tijdens zonsondergang. De kavels zijn riant met 600-722 m2 en lopen door tot aan het water met de mogelijkheid voor een privé vlonder. 

Alle woningen beschikken over maar liefst 5 slaapkamers met een gebruiksoppervlakte vanaf 187 tot 194 m2. Daarbij beschikt elke woning over twee eigen parkeerplaatsen, een buitenberging en talloze opties om de woning uit te breiden naar eigen wens.

Comfort en luxe horen bij deze woningen. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn zeer duurzaam. Welk woning je ook kiest, je kiest voor een woning die ruim is opgezet en voldoende ruimte biedt voor een inrichting naar eigen smaak. De gelukkige bewoner heeft een échte Zaanse woning, in een modern jasje.

Online inschrijving gestart
Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 2e fase en je voorkeur voor een woning kenbaar te maken. Inschrijven voor een woning kan door het inschrijfformulier in je woonaccount volledig in te vullen. De inschrijftermijn sluit op maandag 22 november 10:00 uur.