Wijdevilla’s de polder in de achtertuin

Weg van de drukte van de stad. Het gevoel van echt buiten zijn. Op een uniek plekje in de polder met zicht op Busch en Dam, worden 25 vrijstaande woningen gebouwd. Modern, maar wel met een nostalgisch tintje.

25 Wijdevilla’s

Alle Wijdevilla’s in Kreekrijk hebben riante kavels die doorlopen tot aan het water met de mogelijkheid voor een privé vlonder. Doordat alle vrijstaande woningen in verbinding staan met het omringende water, heeft u alle vrijheid om Kreekrijk te verkennen per klein bootje of suppend op uw eigen board.

De woningen geven u fantastisch zicht over de natuur en staan speels verdeeld op de kavels. Het unieke kleurgebruik is geïnspireerd door de traditionele Zaanse bouw.

De vrijheid, het uitzicht en de vlotte verbindingen met de voorzieningen en het (spoor-)wegennet maken dit een unieke plek om te wonen.
 

Klik of druk op de kavelkaart voor meer details en de koopsommen van de woningen. U kunt zich hier ook direct inschrijven.
Alles wat u nodig heeft om uw keuze te maken staat ook op de pagina Downloads. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de makelaar. 

Fraaie Zaanse gevels als uitgangspunt

De Wijdevilla’s wordt een natuurrijk wijkje met een ruime variatie aan woningtypen. De Wijdevilla’s liggen op riante kavels, direct aan het water met fraai uitzicht of doorzichten over de natuur van Busch en Dam. De 25 woningen zijn verdeeld over verschillende types om een zo gevarieerd mogelijk beeld te krijgen waardoor elke woning individueel herkenbaar is. Met gevels van hout of een combinatie van hout en baksteen. Hoewel de ontwerpen duidelijk familie van elkaar zijn, hebben ze elk hun eigen karakter en kenmerkende accenten. Alle woningen beschikken over maar liefst 5 slaapkamers. De basiswoning heeft circa 176 m2 gebruiksoppervlakte en daarnaast zijn er diverse uitbreidingsopties om de voor- zij- achtergevel uit te breiden.

Welk woningtype u ook kiest, u kiest voor een woning die ruim is opgezet en voldoende ruimte biedt voor een inrichting naar uw smaak.

Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn zeer duurzaam. Welk woningtype u ook kiest, u kiest voor een woning die ruim is opgezet en voldoende ruimte biedt voor een inrichting naar uw smaak.

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Plattegronden kunnen afwijken in gevel en indeling dan gepresenteerd. Voor de exacte tekening van de woning verwijzen we u naar de verkooptekeningen die vanaf de start verkoop beschikbaar zijn.

Online verkoop 25 Wijdevilla’s is gestart!

Om 12.00 uur is de online verkoop van start gegaan van de 25 vrijstaande Wijdevilla’s aan het water. Schrijf je nu in en kies uw droomvilla in Kreekrijk! De inschrijving sluit op 27 juni aanstaande om 23.59 uur.